Rolete textile

Se pot folosi în spațiile pentru birouri, în cele rezidențiale sau în propria locuință. Îmbinarea lumină-culoare-textură conferă personalitate și confort interiorului.

Un model deosebit este Stella, acesta fiind cauciucat pe partea din spate, blocând astfel total lumina solară. Roleta cu material Stella face întuneric complet în spațiul interior atunci când este desfășurată.

Prin varietatea de culori și modele în care sunt disponibile, cu siguranță roletele textile conferă stil și frumusețe spațiilor interioare pe care le decorați.

Se recomandă folosirea modelelor cauciucate în spațiile cu umiditate ridicată – baie, bucătărie.

rolete textile ifenster beclean

Rolete Day&Night

Acestea sunt rulouri textile cu particularități în ceea ce privește aspectul și funcționalitatea lor, fiind utilizate în cadrul amenajării spațiilor interioare.

Sistemul pe care rulează este practic identic cu cel al roletelor simple, diferența constând în faptul că pânza este dublată și are o structură în care fâșiile opace alternează cu cele transparente.

Aceasta se desfășoară în două fâșii, putându-se astfel regla cantitatea de lumină prin suprapunerea diferită a secțiunilor transparente/opace pe cele două valuri.

Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale reprezintă o modalitate practică și elegantă de protecție împotriva luminii naturale și de păstrare a intimității caminului său, a spațiilor interioare comerciale sau a birourilor. Jaluzelele verticale s-au răspândit rapid, căpătând o popularitate tot mai mare datorită ambianței elegante pe care o conferă spațiului în care sunt amenajate și lejerității de manevrare.

Datorită calităților multiple pe care le au – multitudinea de modele și culori, fiabilitate mare, ușurința montajului, accesibilitatea prețului – jaluzelele verticale reprezintă elemente de design interior extrem de importante, contribuind decisiv la întregul aspect al spațiilor interioare. Un alt avantaj al jaluzelelor verticale îl reprezintă întreținerea deosebit de ușoară.

jaluzele verticale ifenster beclean

Instrucțiuni de utilizare și întreținere a jaluzelelor verticale

Șnurul cu biluțe este folosit pentru baleiajul pânzelor și pentru plierea jaluzelelor. Este recomandată plierea jaluzelelor verticale doar în momentul în care pânzele sunt perpendiculare pe fereastră. Este recomandată acționarea șnururilor doar în poziția în care acestea atârnă. Pentru întreținerea lor se recomandă, în cazul murdăririi lor, folosirea unui burete umed sau spălarea lor cu un detergent lichid fără frecare, stoarcere sau călcare (uscarea lor se face montându-le înapoi pe șină).