Ferestrele Velux electrice INTEGRA îți permit controlul de la distanță prin intermediul unui întrerupător de perete wireless. Se poate alege între operarea electrică sau solară ce permite accesul facil al ferestrelor aflate atât la îndemână cât și la cele montate la înălțime, fiind pregatite pentru casele inteligente.

 

  • Control confortabil, de la distanță, al ferestrelor de mansardă
  • Fără risc de a pătrunde ploaia în interior – senzorul de ploaie închide automat ferestrele
  • Climat interior sănătos, automat, prin montarea ulterioară a kitului de control climatic Velux Active with Netatmo

 

Ferestre Velux electrice ifenster beclean

Ventilație naturală

Lasă aerul curat în casa ta, chiar și atunci când ești departe de casă sau când dormi, fără să-ți faci griji în legătură cu securitatea casei sau cu vremea rea. Bara unică de operare superioară permite aerului curat și filtrat să pătrundă prin clapeta de ventilație fără a deschide fereastra.
ferestre velux ventilatie naturala ifenster beclean

ThermoTechnology™

Ferestrele Standard beneficiază de sistemul inovator ThermoTechnology TM. Acest sistem izolator unic îți transformă fereastra într-un scut extrem de puternic împotriva vântului și temperaturilor reci.
thermo technology velux ifenster beclean

Alege între operare electrică sau solară

Ferestrele de mansardă VELUX INTEGRA sunt dotate cu un motor electric, alimentat fie de electricitate sau de o baterie solară. Pentru ferestrele solare, nu este necesară o conexiune la o sursă de alimentare electrică, ceea ce face ca instalarea ei să fie mai rapidă și mai ușoară. Celula solară este montată pe cadrul exterior al ferestrei și nu este vizibilă din interior.
ferestre velux operare electrica solara ifenster beclean

Senzor de ploaie

Toate ferestrele noastre de mansardă electrice și solare au un senzor de ploaie. Fereastra de mansardă se va închide automat când începe ploaia – deci nu trebuie să-ți faci griji că ploaia ar putea deteriora interiorul. O caracteristică foarte utilă, dacă ești ocupat, într-o altă cameră sau plecat de acasă.
ferestre velux senzor ploaia ifenster beclean

Kituri de întreținere

Kiturile de întreținere sunt utile dacă vrei să prelungești durata de viață a ferestrelor VELUX.
kit intretinere ferestre velux ifenster beclean

Rulouri și rolete

Completează fereastra VELUX cu accesorii – rulouri și rolete. Avem un rulou pentru fiecare nevoie și dorință. Fie că ești interesat de beneficii sau doar vrei să decorezi, VELUX oferă o gamă largă de soluții decorative în culori care se potrivesc stilului tău.

montaj rulouri fereastra velux ifenster beclean

Cum să cureți fereastra

Pentru a curăța geamul exterior, rotește cerceveaua la 180 de grade. Cerceveaua trebuie fixată în poziție prin glisarea blocatorului în dispozitivul cadrului lateral din partea de jos. Filtrul de aer poate fi îndepărtat și spălat cu detergenți obișnuiți. Rotește complet și fixează geamul în poziția de curățare, apoi scoate filtrul de pe șina de filtrare.
ferestre velux curatare ifenster beclean
Materiale

Finisaj din lemn de pin lăcuit

Modelul acesta este fabricat din lemn de pin care a fost acoperit cu un lac incolor pe bază de apă. Stratul de lac protejează împotriva murdăriei și umezelii.
ferestre velux finisaj din lemn de pin lacuit ifenster beclean

Finisaj exterior din aluminiu

Ferestrele VELUX Standard au rame de etanșare exterioare din aluminiu.
ferestre velux finisaj exterior ifenster beclean

Ferestre cu operare de jos

Modelul GZL 1051B este dotat din fabrică cu mâner de operare în partea de jos, deschiderea și închiderea făcându-se cu un mâner ergonomic din zinc.
Ferestre Velux cu operare de jos ideal fenster projekt

Conversie la operare de jos

Poți converti modelul Standard GLU 0051 pentru operare de jos cu ajutorul mânerului ZZZ181K2. Sistemul de ventilare este integrat în bara de operare.
ferestre termopan velux conversie operare de jos
S-ar putea sa-ti placa si: