Ușile de garaj de tip rulou cu lamele de 55 mm sau cu lamele de 77 mm sunt confecționate din materiale de calitate, care le garantează rezistența în timp și împotriva acțiunii factorilor meteorologici. Sunt realizate din lamele termoizolante cu grosimi diferite, umplute cu spumă poliuretanică izolantă.

Uși cu lamele de 55mm

Caseta este realizată din aluminiu, are forma teșită la 45 de grade și este vopsită în câmp electrostatic.

Lamelele sunt neperforate, termoizolante si fabricate din aluminiu cu grosimea de 55 mm. Sunt umplute cu spumă poliuretanică cu grosime mare si densitate optimă, pentru o izolație termică sporită.

Acționarea standard este cea cu arc, iar sistemul antiefracție recomandat este cel cu yală.

Acționarea opțională se realizează cu motor, iar în caz de urgentă (pana de curent), ușa este prevazută cu acționare cu manivelă.

Reprezentare sectiune usa de garaj tip rulou lamela 55 ifenster beclean

Uși cu lamele de 77mm

Caseta este teșită la 45 de grade, este fabricată din aluminiu și vopsită în câmp electrostatic.

Lamelele sunt fabricate din aluminiu și sunt umplute cu spumă poliuretanică. Grosimea mare și densitatea optimă a spumei oferă o izolație termică înaltă de 0,85 W/m2K, care se apropie de cea a unui geam termopan. Lamela terminală este realizată din aluminiu extrudat și este prevazută cu garnitură din cauciuc pentru izolație maxima.

Acționarea cu motor se poate realiza cu telecomandă sau întrerupator. În caz de urgență sunt prevazute cu acționare cu manivelă.

Reprezentare sectiune usa de garaj tip rulou lamela 77 ifenster beclean