Această fereastră de mansardă este soluția recomandată pentru cazul în care este necesar montajul ferestrei la înălțime și este operată cu ajutorul unui mâner elegant, din zinc. Fereastra vine echipată cu un sistem de ventilare ce oferă posibilitatea de reglare a ventilației, chiar și cu fereastra închisă, în două trepte.

Din 2018, ferestrele de mansardă Velux se livrează cu sistemul izolator ThermoTechnology și cu garnitură suplimentară împotriva curentului, asigurând o izolare termică superioară, fiind un scut extrem de puternic și eficient împotriva vântului și a temperaturilor reci.

 

  • Valoarea coeficientului de transfer termic a ferestrei termopan Uf : 1,3 W/m²K
  • ThermoTechnology
  • Rezistență la intemperii
  • Garnitură suplimentară împotriva curentului
  • Curățare ușoară
  • Montaj rapid al rulourilor originale
  • Sistem de ventilație chiar și cu fereastra închisă

 

 

ferestre termopan velux operare de jos

Curățare ușoară

Pentru a curăța geamul exterior, rotește cerceveaua 180 de grade. Cerceveaua trebuie să fie fixată apoi în toc cu ajutorul unui zăvor. Așa poți curăța geamul cu ambele mâini.

curatare usoara geam velux ifenster beclean

Rezistență la intemperii

Ferestrele de mansardă VELUX sunt testate pentru a rezista la intemperiile fiecărui anotimp, de la furtunile cu grindină din timpul verii, la căderile de zăpadă și gerul iernii.

rezistenta fereastra velux intemperii ifenster beclean

Aer proaspăt chiar și cu fereastra închisă

Sistemul de venitlare în două trepte îți lasă casa să respire, chiar dacă fereastra este închisă. Filtrul de aer integrat te protejează de praf și insecte, lăsând să intre doar aer curat.
aer proaspat fereastra velux inchisa ifenster beclean

ThermoTechnology™

Ferestrele Standard beneficiază de sistemul inovator ThermoTechnology TM. Acest sistem izolator unic îți transformă fereastra într-un scut extrem de puternic împotriva vântului și temperaturilor reci.
thermo technology velux ifenster beclean

Montaj rapid al rulourilor originale

Toate ferestrele de mansardă au dispozitive premontate pentru montajul rapid al rulourilor decorative și parasolare. Rulourile VELUX controlează căldura sau reduc lumina, fiind potrivite oricăror dorințe.
montaj rulouri fereastra velux ifenster beclean

Finisaj

Ferestrele de mansardă din pin sunt tratate cu un lac pe bază de apă care protejează lemnul împotriva murdăriei și umidității.
finisaj fereastra velux ifenster beclean

Kituri de întreținere

Kiturile de întreținere sunt utile dacă vrei să prelungești durata de viață a ferestrelor VELUX.
kit intretinere ferestre velux ifenster beclean

Garanție

VELUX oferă 10 ani garanție pentru ferestrele de mansardă din lemn, rame de etanșare și geam. Pentru ferestrele cu profil din poliuretan, garanția este de 15 ani!
garantie fereastra velux ifenster beclean
Materiale

Finisaj din lemn de pin lăcuit

Modelul acesta este fabricat din lemn de pin care a fost acoperit cu un lac incolor pe bază de apă. Stratul de lac protejează împotriva murdăriei și umezelii.
ferestre velux finisaj din lemn de pin lacuit ifenster beclean

Finisaj exterior din aluminiu

Ferestrele VELUX Standard au rame de etanșare exterioare din aluminiu.
ferestre velux finisaj exterior ifenster beclean

Ferestre cu operare de jos

Modelul GZL 1051B este dotat din fabrică cu mâner de operare în partea de jos, deschiderea și închiderea făcându-se cu un mâner ergonomic din zinc.
Ferestre Velux cu operare de jos ideal fenster projekt

Conversie la operare de jos

Poți converti modelul Standard GLU 0051 pentru operare de jos cu ajutorul mânerului ZZZ181K2. Sistemul de ventilare este integrat în bara de operare.
ferestre termopan velux conversie operare de jos
S-ar putea sa-ti placa si: