Compania Velux, producătoare de ferestre pentru toate tipurile de acoperiș și pentru toate tipurile de învelitori, este o companie daneză ce a fost fondată în anul 1941. Vânzările companiei s-au extins și în alte țări începând cu anul 1944, când Velux a intrat pe piața din Suedia, urmând Regatul Unit, Franța, Germania, Italia și Spania. În 1975, Velux lansa prima filială – puncte de vânzare și producție – în SUA. Având o istorie de peste 70 de ani, grupul Velux are în prezent peste 10.000 de angajați în toată lumea, deținând fabrici în 9 țări și companii de vânzări în 40 de țări, având biroul central în Copenhaga.

În decursul existenței sale, compania a avut diferite colaborări  cu diferiți designeri pentru crearea și perfecționarea produselor sale. Compania a investit constant în cercetarea luminii naturale precum și a efectelor acesteia asupra oamenilor. Din 2005, compania organizează conferințele Daylight Symposium la care se reunesc arhitecți, ingineri, designeri și cercetători din toată lumea, pentru a prezenta rezultatele cercetărilor asupra luminii naturale sau soluții de valorificare a acesteia în spațiile interioare.

Valorile companiei

Compania lucrează intensiv pentru a atinge rezultate performante împreună cu clienții săi.

Chiar dacă a ajuns să aibă mai bine de 10.000 de clienți, compania își respectă clienții la fel de bine precum își respectă angajații, asigurând o satisfacție deplină.

Deoarece confortul, design-ul și performanța merg mână în mână, compania lucrează în permanență la îmbunătățirea tuturor aspectelor pentru realizarea unor produse de cea mai bună calitate.

Prin inițiativele și colaborările companiei de-a lungul anilor, Velux a reușit de fiecare dată să-și atingă obiectivele.

Prin rigurozitatea de care dă dovadă, compania a reușit să fie întotdeauna la locul potrivit, în momentul potrivit.

Produse disponibile