Pentru o locuință modernă, plasele anti insecte tip rulou sunt un produs indispensabil. Plasele de țânțari sunt concepute constructiv să poată fi montate pe orice tip de tâmplărie și permit o întreținere și utilizare ușoară zi de zi.

Plase rulou tip fereastră

Aceste plase anti insecte sunt cu acționare pe verticală și se folosesc în cazul în care plasele se montează pe fereastră și pot avea dimensiuni maxime pe lățime de 2000 mm și 2400 mm pe înălțime, dar suprafața fiind limitată la 2.5 mp.

Profilul de tragere este echipat cu 2 mânere și un șnur pentru facilitarea tragerii, iar pentru fixarea plasei în poziția închis aceasta este prevăzută în partea inferioară cu un profil cu cioc, astfel închiderea este sigură și fiabilă în timp.

Pentru suprafețe mai mari se recomandă echiparea ghidajelor cu perie antivânt care pe lângă etanșare, asigură și o fixare mai bună a plasei între ghidaje la vânt.

plasa insecte tantari fereastra ifenster beclean

Plase rulou tip ușă

Acest tip de plase anti insecte sunt cu acționare pe orizontală și se folosesc în cazul în care plasa se montează la uși, iar pentru o utilizare ușoară, închiderea plasei tip rulou se face pe magnet iar profilul de tragere culisează pe role de ghidare.

În funcție de dimensiunile ușilor aceste plase anti insecte tip rulou se clasifică în:

plasa insecte tantari usa un canat ifenster beclean

Plase rulou tip ușă cu un singur canat

Pentru ușile de până la 1100mm lățime, caz în care există o singură casetă.

plasa insecte tantari usa doua canate ifenster beclean

Plase rulou tip ușă cu două canate

Pentru ușile de peste 1100mm lățime, având două casete puse în oglindă.