Pentru a obține cele mai bune rezultate, Ideal Fenster Projekt se bazează pe o relație de parteneriat cu fiecare client ce ne trece pragul. Începând de la nevoile clientului, la furnizarea de informații concrete și pe înțelesul fiecăruia, la măsurarea, executarea și montarea lucrării, fiecare pas este unul important căruia îi accordăm o atenție sporită.

Rezultatul acestui întreg proces este mulțumirea clienților pentru lucrările executate, iar odată cu aceasta și mulțumirea noastră pentru un lucru bine făcut.

Servicii oferite

Calitatea lucrarilor este punctul nostru forte

Știm cât de importantă este satisfacția clienților noștri iar asta se datorează atenției pe care o acordăm fiecarei lucrări în parte.
Calitatea lucrarilor este punctul nostru forte

Oferim consultanță gratuită

Specialiștii noștri sunt pregătiți sa vă raspundă la orice întrebări aveți în privința geamurilor și ușilor termopan și nu numai.
consultanță gratuită servicii ifenster beclean

Oferim garanție pe lucrările executate

Garanția produselor și a lucrărilor efectuate reprezintă angajamentul nostru pentru fiecare client în parte, pentru o satisfacție deplină.
garantie servicii ifenster beclean

Avem peste 10 ani experiență în domeniu

Experiența noastră în domeniul proiectării, măsurării și instalării ferestrelor termopan, ușilor precum și a accesorilor este de neegalat.
experienta servicii ifenster beclean

Suntem bine informați

Pe măsură ce tehnologia avansează, calitatea produselor se îmbunătățește considerabil iar noi ținem pasul cu tot ce apare nou pe piață.
bine informati servicii ifenster beclean

Oferim suport tehnic gratuit

Consultanța este unul din cele mai importante și apreciate servicii oferite de noi pentru ca tu sa iei cele mai informate decizii.
suport tehnic servicii ifenster beclean

Măsurătorile sunt gratuite

Pentru asigurarea celui mai bun preț, măsurătorile sunt făcute cu grijă pentru fiecare element în parte. Bine-nțeles, GRATUIT!
masuratori gratuite servicii ifenster beclean

Asigurăm transportul și montajul

Uită de griji și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de transportul produselor. Montajul e asigurat de specialiștii nostri la cele mai inalte standarde.
transport gratuit servicii ifenster beclean

Demontăm tâmplaria veche gratuit

Tâmplaria veche îți dă bătăi de cap? Stai liniștit: o demontăm noi… GRATUIT!
demontare tamplarie gratuit servicii ifenster beclean