Comfortul tău este prioritatea noastră - descopera gama de ferestre si usi PVC

Gama de produse Ideal Fenster Projekt conține ferestre si usi PVC de cea mai bună calitate, rezistența acestora fiind dovedită de nenumărate ori de-a lungul anilor.

Atât realizarea cât și montarea ușilor și ferestrelor termopan trebuie făcută cu grijă, pentru a asigura cele mai ridicate standarde. În acest scop, Ideal Fenster Projekt vă pune la dispoziție 4 brand-uri renumite pentru realizarea pieselor dorite: Aluplast, Rehau, Weiss și Velux.

ferestre usi pvc termopan aluplast ifenster

Grupul Aluplast s-a înființat în anul 1982 și s-a dezvoltat producând și vânzând sisteme de ferestre și uși din PVC de calitate superioară, fiind considerat și printre cele mai mari și de succes mărci din industria de specialitate.După 30 de ani, Aluplast… (citește mai mult)

Înființată în anul 1948, Rehau începea producția de chedere și furtunuri de apă. De atunci până acum, compania a realizat o gamă foarte vastă de produse, de la piese de mașini și până la cele mai renumite profile ale lor, GENEO, un sistem de ferestre armat în totalitate din RAU-FIPRO…. (citește mai mult)

ferestre usi pvc termopan rehau ifenster
ferestre usi pvc termopan weiss ifenster

Înființată în anul 2003, societatea Weiss Profil ocupa la mai puțin de un an locurile fruntașe în Bulgaria pentru producția de ferestre si usi cu profiluri PVC și din aluminiu, bazandu-se pe crearea de soluții inteligente pentru sisteme și fațade PVC și din aluminiu, pentru fiecare tip de clădire…. (citește mai mult)

Compania Velux, producătoare de ferestre pentru toate tipurile de acoperiș și pentru toate tipurile de învelitori, este o companie daneză ce a fost fondată în anul 1941. Vânzările companiei s-au extins și în alte țări începând cu anul 1944, când Velux a intrat pe piața din Suedia… (citește mai mult)

ferestre usi pvc termopan velux ifenster

Ultimele albume adaugate pentru ferestre si usi PVC

Pentru a vedea mai multe albume din categoria Ferestre si usi PVC, va rugam sa accesati galeria foto.