Grupul Aluplast s-a înființat în anul 1982 și s-a dezvoltat producând și vânzând sisteme de ferestre și uși din PVC de calitate superioară, fiind considerat și printre cele mai mari și de succes mărci din industria de specialitate.

După 30 de ani, Aluplast este o companie internațională cu peste 20 de instalații de producție și reprezentanțe de vânzare în 6 țări, avand peste 1300 de angajați în cele 28 de țări în care operează. Datorită inovației, implicării și comunicării excelentă dintre departamente precum și profilele proiectate la sediul central al firmei Aluplast, produsele oferite sunt adaptate perfect nevoilor specifice ale pieței în care sunt prezenți. Investițiile în dezvoltarea tehnologică garantează unul din cele mai înalte nivele tehnice al soluțiilor oferite.

 

Valorile companiei

Valorile cheie ale companiei Aluplast stau la baza inovațiilor și a dezvoltării, prin îmbinarea produselor de cea mai înaltă clasă cu cele mai noi tehnologii.

Conceperea unor sisteme deschise care permit o multitudine de combinații este baza politicii de dezvoltare a produselor Aluplast, stabilind în permanență noi standarde.

Pe lângă dezvoltarea produselor companiei, Aluplast este într-o continuă cautare a soluțiilor care să optimizeze procesele de producție prin organizarea pro-ecologică în eforturile continue de a proteja mediul înconjurător.

Firma Aluplast păstreaza un contact intensiv cu clienții săi.

Cand vine vorba de Aluplast, punctul forte al acesteia este flexibilitatea. Prin canalele de comunicare scurte sau prin structurile simple, Aluplast poate răspunde rapid și dinamic oricăror cerințe ale pieței.